montažni objekti i kontejneri

EUROmodul je vodeći proizvođač kontejnera, urbane i reklamne opreme na području Jugoistočne Evrope, a prema širini asortimana spadamo među vodeće u Evropi. Proizvode naše kompanije svakodnevno viđate na ulicama i trgovima brojnih gradova širom sveta.

Dobitnici smo brojnih priznanja za dinamičan razvoj i uspešno poslovanje a prepoznati smo i od svetski poznate komisije za kvalitet i dizajn proizvoda, REDDOT product design a dobitnici smo i iF product design award za izrazito razvijene i napredne inovacije.

ZAŠTO SU EUROMODUL KONTEJNERI NAJBOLJI IZBOR ZA VAS?

  • Naše znanje i iskustvo rezultat je dvadesetogodišnjeg rada i proizvodnje do 5000 kontejnera sa izvozom u EU, Rusiju, Srednji Istok, Aziju, Afriku...
  • U proizvodnji kontejnera upotrebljavamo najsavremenije termoizolacione materijale (poliuretan, mineralnu vunu, IPN i sl.) kao i materijale za fasadno obilikovanje prema specifičnim zahtevima investitora.
  • EUROmodul kontejneri imaju široki raspon upotrebe - najčešće na gradilištima i stambenim objektima.
  • Kontejneri EUROmodul se najčešće primenjuju kao kancelarijski kontejneri za gradilišta ili kao višegodišnji privremeni objekti / kancelarijski kontejner, stambeni kontejneri pojedinačni ili kao kontejnerska stambena naselja, vrtići, škole..., FLAT PACK kontejneri za montažu na udaljenim lokacijama, skladišni kontejneri, sanitarni kontejneri ili kao javni toaletni objekti, ambulantni kontejneri ili trajni objekti ambulante, domovi zdravlja..., kuhinjski kontejneri za gradilišta, specijalni kontejneri za mobilnu ili fiksnu telefoniju, radio veze, odašiljače i sl., mobilni kontejneri za potrebe ugostiteljskih objekata, brze hrane, kafići i sl.
  • Fabrika „EUROmodul“ u Novoj Pazovi je vodeći proizvođač kontejnera u Srbiji sa velikim proizvodnim kapacitetom koji nam omogućava izvoz u Rusiju, Švajcarsku, Austriju, Norvešku...
  • Fabrika „EUROmodul“ u Rijeci / Hrvatska nalazi se u blizini morske luke što je vrlo dobra logistička tačka za pomorski prevoz različitih vrsta kontejnera za sve svetske destinacije a putni saobraćaj kroz Rijeku povezuje Zapadnu i Jugoistočnu Europu.

Izdvojena referenca

STUDENTSKI KAMPUS - montažni objekt u Berlinu

Fabrika EUROmodul potpisala je sa nemačkim investitorom 05.11.2014. ugovor za izgradnju studentskog naselja u Berlinu veličine 12.000m2 sa 392 modula dimenzija 12,0 x 2.4 x 3,0 m, što je prvi projekat takve vrste proizveden na domaćem tržištu.

opširnije fotogalerija